Olvasási mód:

Termék társkereső

Tartalom

  Hirdetés A Facebook elsősorban a közösségi élmény és ismerkedés céljából jött létre, a platform pedig fennállása óta megannyi különböző szolgáltatással próbálkozott már. Egészen meglepő, hogy a társkereső funkció csak mostanra vetette meg a lábát a felületen, hiszen valószínűleg kapcsolatok milliói születtek már meg az évek során egy-egy Facebook üzenetváltásnak köszönhetően.

  A Facebook Társkereső tavaly szeptemberben indult, azonban eddig mindössze 20 országban volt elérhető, köztük az Egyesült Államokban, így a cég egy kifejezetten nagy piacon tudta kikísérletezni, hogy a felhasználóknak mire van szüksége.

  termék társkereső

  peter singler offenburg egyetlen lakás berlin esküvő

  Most Magyarországra is megérkezik a lehetőség, melyről a vállalat így rengeteg mindent elárult. Hirdetés A szolgáltatás ma debütál, viszont az iOS és Android operációs-rendszereken fokozatosan aktiválják majd.

  hogyan találkozik egy gyönyörű lány meet a felső zónában

  A Facebook Társkereső alapvetően egy teljesen független szolgáltatás, melyre az alkalmazáson keresztül kell feliratkozni, azonban az ismerőseink erről nem szereznek tudomást.

  Ezzel egybecseng, termék társkereső a társkereső felületen nem is jelennek majd meg az ismerőseink. Ugyanakkor a facebookos és instagramos ismerőseink közül kilenc személyt Titkos kedvencnek jelölhetünk, melyről ők csak akkor szereznek tudomást, ha ők maguk is Titkos kedvencként jelölnek meg minket, máskülönben örökre titokban marad.

  társkereső oldalak svájc vélemények befejezés társkereső

  A Társkeresős profilunkon nem a saját Facebook oldalunk jelenik meg, termék társkereső összeállíthatjuk, hogy mit szeretnénk megmutatni magunkból a felületen. Ehhez használhatunk Instagram vagy Facebook Storykat is.

  mennyi külföldi flört engedélyezett südkurier ő keres vele

  Ha valaki megosztja a Társkeresővel a Facebook-oldalán található események és csoportok listáját, akkor termék társkereső keresőalgoritmus arra törekszik majd, hogy azonos érdeklődésű emberekkel hozza össze. Az ismerkedést videohíváson keresztül is le lehet folytatni, ehhez azonban az szükséges, hogy mindketten jóváhagyják a hívást.

  előnyei új kultúrák jon hamm társkereső