Cookie-k a jobb vásárlási élményért

Kedvezmény nördlingen

Bár a tavalyi évben úgy tűnt, a MÁV Zrt. A Természetjáró Kedvezménykártya remek lehetőséget teremt arra, hogy kedvezmény nördlingen ember picit spóroljon az utazás és a kirándulás során igénybe vett szolgáltatások árán, ezért sokaknak kifizetődő lehet megváltani.

Rocroi 1643 - HARMADIK ÉV HATÓSOK DOKUMENTUMA

Az akkor megszokottakkal szemben a TEKA-kártyával idén már nem a teljes héten, csak pénteken tól vasárnap ig vehető igénybe a kedvezmény. A hétvégi utazási időpont korlátja mellett ráadásul a kedvezmény csak akkor érhető el, ha a menetjegyet az utazók a MÁV-applikáción keresztül váltják meg.

kedvezmény nördlingen önálló lakás aalen

A vasúttársaság felhívta a figyelmet: az applikációban vásárolt kedvezményes jegyek kilométer alatti utazás esetén a kiválasztott vonat indulási idejétől számított 4 órán belül érvényesek, míg kilométer fölött 24 órán belül kell felhasználni, de legkésőbb vasárnap ig.

Az alkalmazásban vásárolt jegyet offline is be lehet mutatni a jegylistából, így internetkapcsolat nélkül is igazolható a vásárlás az út során. A jegy TEKA-kártya bemutatásával lesz érvényes. kedvezmény nördlingen

kedvezmény nördlingen ismerkedés a spectrum netflix mark

Amennyiben szükséges, az appban a jegy visszatérítése is elindítható. A MÁV közleménye leírja továbbá, hogy feláras kedvezmény nördlingen az adott járatra érvényes felár fizetendő, továbbá nem lehet a jegyet Budapest-bérlethez csatlakozó jegyként megváltani.

kedvezmény nördlingen online tarskereso kolozsvar

A kedvezmény