Elittars velemeny

Mégsem kamu az Elittárs Elérhetetlen az ügyfélszolgálat, nem lehet törölni a profilt, nem lehet lemondani az előfizetést, de a pénzt levonják, fülbemászó címet társkereső a társkereső rendszer találatokat sem ad — panaszkodnak a legújabb, tévés kampányban is futtatott online társkereső, az Elittárs felhasználói az Indexnek.

Újdonságok a hoxa.hu-n

Egy olvasónk azt írta, már azt várja, mikor szedik le a bankszámlájáról az összes pénzt, mivel a fizetős regisztrációnál a bankkártyaadatait is megadta. Az Elittárs Facebook-oldalát péntek délelőtt eltüntették, mi még éppen láthattuk a panaszáradatot. Az online szolgáltatás a Nyugat-Európában egyébként sikeres modellt átvéve olyan, mint egy társközvetítő iroda: a rendszer lényege, hogy az alapos, több száz kérdésből álló személyiségteszt kitöltése után a rendszer automatikusan párosítja az elméletileg egymáshoz legjobban illő felhasználókat.

A felhasználóktól érkezett jelzések szerint viszont a magyar verzió mögött más szándékok állhatnak.

Kapcsolódó kérdések:

Tamás, az építész ugyanitt egy művelt, ambíciózus nőt keres. Miközben Éva és Tamás a stockfotókon boldogan ölelkezika hitelességét a német Humboldt, a holland Groningen, valamint kanadai és amerikai egyetemekkel erősíti.

elittars velemeny ingyenes társkereső összeroppant

Közben viszont az Elittárs Facebook-odalán tucatnyi felhasználó panaszkodik, hogy az egész egy szimpla átverés. Illetve csak panaszkodott. Péntek dél körül mi még végig tudtuk olvasni a közel hatvan bejegyzést, de egy frissítésünk után a társkereső teljes adatlapja eltűnt, valószínűleg lekapcsolták.

elittars velemeny találkozó ember douai

A regisztráltak számát nem ismerjük, de a lekapcsolt oldalnak néhány száz követője volt, így azt gyanítjuk, hogy a havi aktív tag legalábbis megkérdőjelezhető. Az eltűnt oldalról már sajnos nem tudunk szó szerint idézni, de a bejegyzések nagyrészt arról szóltak, hogy az Elittárs csak a pénzre megy, valódi szolgáltatást nem ad.

További ajánlott fórumok:

A társkeresőben minden mozdulatért fizetni kell, miközben partnertalálatokat eddig a kommentelők közül még senki nem kapott. Elérhetetlen üzemeltető Többen panaszkodtak, hogy megpróbálták felfüggeszteni fizetős elittars velemeny elittars velemeny vagy törölni a profiljukat, de ez sem sikerült senkinek. A szolgáltatás németországi üzemeltetőjével, a berlini Kohlfurther Strassén — egy számos cégnek otthont adó címen — bejegyzett Affinitas GmbH-val is többen megkísérelték a kapcsolatfelvételt, de sikertelenül.

A cég egyébként a honlapja szerint német nyelvterületen is társközvetítéssel foglalkozik, az eDarling.

3 ultra gáz mondat, amit messze kerülj el társkeresőn

Az Elittárs. Az általuk küldött levelekre — akár német, akár magyar nyelvűekre — csak egy elittars velemeny üzenet elittars velemeny, amiben a rengeteg regisztráció miatt leterhelt ügyfélszolgálatra hivatkozva türelmet kér a szolgáltató.

elittars velemeny emberek tudják plauen

Az egyik eltüntetett bejegyzés pontosan arról szólt, hogy a kritikus kommenteket időről időre leszedik az oldalról. Mikor tűnik el az összes pénzem?

Társkereső vélemények

Névtelenséget kérő olvasónk, aki felhívta a figyelmünket arra, hogy valami nem stimmel a szolgáltatással, hasonló furcsaságokról számol be. Mint később számomra kiderült, nem tudom lemondani az előfizetést, mivel az automatikusan megújul. Ezt ma Magyarországon nagy kereskedelmi tévécsatornákon reklámozott honlappal meg szabad csinálni?

elittars velemeny bremen táncoktatás egyetlen

Ezt nem ellenőrzi senki? A honlapon megadott berlini telefonszámon kétszer hívtuk az ügyfélszolgálatot, de egyszer sem jártunk sikerrel.

elittars velemeny dance class freiburg single