Kemnath | Németországi Magyarok

Egyetlen kemnath, Vak akadályok az akadálymentességben

Tartalom

  Kezdőlap A pályaválasztás megkönnyítette Ebben a tanévben a hat kilencedik középiskolai osztály tanulója vett részt a háromnapos pályaválasztási szemináriumon a kemnathi középiskolában.

  egyetlen kemnath

  Ebben a tanévben a hat kilencedik középiskolai osztály tanulója vett részt a háromnapos pályaválasztási szemináriumon. A végső felmérésben 69 fiatal jelölte be "Megerősítették korábbi karrier törekvésemet".

  egyetlen kemnath

  A záró megbeszélésen a kilencedik osztály két osztályának képviselője pozitív mérleget vont. Német Helgert igazgató, Holger König rektorhelyettes, Friedl Margit tanácsadó rektor és Richard Zentner karrier-tanácsadó megígérte, hogy javítási javaslatokat és egyetlen kemnath mérlegel a következő pályaválasztási szemináriumon, januárjában. Csak a második és a harmadik napon mutattak be tapasztalt szakértők 57 különböző szakmát.

  egyetlen kemnath

  Azonban a jövőben egyetlen kemnath kell bemutatni a munkáról és a munkadarabokról vagy eszközökről, hogy fellazuljanak. Arra kérte a hallgatókat, hogy más információkat használjanak fel. A március i weideni, a március i Waldsassen-i és az október i Kemnath-i képzési vásárok további lehetőségeket kínáltak számos munkaprofilról.

  egyetlen kemnath

  A középiskolák tájékoztató rendezvényekre hívják Önt. Melegen megköszönte a kilencedikeseknek konstruktív együttműködésüket és példamutató magatartásukat, amelyet sok előadó dicsért. Külön köszönet illeti Richard Zentner tanárokat, karrier-tanácsadókat, valamint az összes érintett vállalatot és intézményt. A jelenlegi nyolcadik évfolyamon egyhetes kötelező szakmai gyakorlat lesz ebben a tanévben május

  egyetlen kemnath