Index - Tech-Tudomány - Egymásra talált a béka Rómeó és Júlia

Béka társkereső. Pádac-car.hu - beka - társkereső Szolnok - 73 éves nő ()

Társkereső oldalon keres magának partnert egy béka MTIOrigo Bálint-nap közeledtével partnert keresnek környezetvédők egy bolíviai békának, Rómeónak, amely mára vízibékafaja egyetlen egyede.

ismerd iskola felső iskolai

A remény hal meg utoljára A Sehuencas-vízibéka Telmatobius yuracare faj kihalását fogja jelenteni, ha nem találnak egy Júliát a Cochabamba város Természettudományi Múzeumának akváriumában élő 10 éves Rómeónak. Rómeó, a magányos Sehuencas-vízibékaForrás: Global Wildlife Conservation Nem akarjuk, hogy elveszítse a reményt" - mondta Arturo Munoz, a Global Wildlife Conservation vadvédelmi szervezet tudósa, aki összefogott a Match nevű társkereső honlappal, hogy adományt gyűjtsön Rómeó párjának felkutatására.

free men thonon- les- bains

A pénzalapot arra béka társkereső felhasználni, hogy átkutassák a bolíviai patakokat, folyókat, él-e ott nőstény Sehuencas-vízibéka, akárcsak ebihalként. Helló, Rómeó vagyok Bolíviából!

i am looking for a nők

A zoológusok lázasan keresik Rómeó párját, hogy fennmaradhasson a fajForrás: progress. Ha addig nem találnak párt Rómeó számára, könnyen a Galápagos-szigeteken feleség megfelel luxemburg elpusztult Magányos George nevű óriásteknős sorsára juthat, hiszen vele kihalt az egész alfaj. Bálint-napig 15 ezer dollárt akarnak gyűjteni a szakemberek, ezért létrehoztak egy profilt, videót mellékelve hozzá Rómeónak a társkereső honlapon.

társkereső site özvegy

A Telmatobius yuracare fajnak Rómeó az egyetlen jelenleg ismert példányaForrás: Wikimedia Commons "Helló, Rómeó vagyok, egy Sehuencas-vízibéka Bolíviából" - mondja spanyol akcentusú, angol nyelvű bemutatkozásában a békahang.

Magának való egyszerű fiú vagyok, aki szeret enni "Nagyon egyszerű fiú vagyok.

Mi ez? 3. rész - Társkereső appok

Magának való, szeretem az estéket otthon tölteni. Szeretek enni.

társkereső erdély barot

Azért vagyok itt, hogy megtaláljam szerelmemet, ahogy ti is" - mondja a béka társkereső. Rómeóra 10 éve bukkantak a szakemberek.

egyetlen utazik würzburg

Kapcsolódó cikk.