Nem akar találkozni Ferenc pápa Orbán Viktorral a magyar kormány migránspolitikája miatt

Akar találkozni, Az oltás önmagában nem elegendő, ha Kassán akar találkozni a pápával

Tartalom

  Értesüléseik szerint a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszusra ellátogató egyházfő a budapesti tartózkodása során nem kíván találkozni sem Orbán Viktor miniszterelnökkel, sem Áder János köztársasági elnökkel.

  akar találkozni ingyenes happn társkereső

  Akar találkozni lap vatikáni és magyar forrásokból is úgy értesült, diplomáciai erőfeszítések kezdődtek Ferenc pápa meggyőzésére. A cél, hogy terveivel szemben ne csupán egy délelőttre látogasson Magyarországra idén szeptember én, és hogy legalább udvariassági látogatást tegyen Orbánnál és Ádernél - még ha ő szándékosan ki is akarja hagyni ezt a programpontot.

  A Register szerint a társkereső férfi fehér a legfrissebb programterv szerint Budapestre érkezése után a reptérről egyenesen a világkongresszus Hősök terei helyszínére vinnék, ahonnan akar találkozni zárómise után egyből továbbindulna Pozsonyba.

  akar találkozni oldalak valóban ingyenes társkereső

  Ferenc amúgy korábban se titkolta, hogy nem áll szándékában Orbánnal és Áderrel találkozni. A Register szerint amikor tavaly először felmerült a magyarországi látogatás ötlete, világossá tette, hogy csak és kizárólag a világkongresszust kívánja felkeresni, egyébként nem tervez magyarországi látogatást.

  akar találkozni a jó sarok 63 találkozón nő

  Március 8-án, hivatalos iraki látogatásáról hazatérőben is úgy nyilatkozott, hogy szeptember i látogatása "nem az ország felkeresése, csak egy mise. És mert Budapest mindössze kétórányi autóútra van Pozsonytól, miért ne látogatnék el Szlovákiába".

  A Register értesülései szerint akar találkozni magyar felet különösen felzaklatta, hogy a pápa a budapesti villámlátogatás után Szlovákiában már három és fél napot tervez eltölteni. Ez forrásaik szerint akar találkozni lenne a magyaroknak és "arculcsapás" Orbán Viktornak. A Register szerint ezért Erdő Péter bíboros, a Magyar Akar találkozni Egyház feje és Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes a múlt héten Rómában próbált egyeztetni a pápa programjáról.

  Blikk-információ Áder János köztársasági elnököt tavaly februárban négyszemközti audiencián fogadta Ferenc pápa a magánkönyvtárában a Vatikánban.

  Azt is írják, hogy a pápa programját az eredeti tervek szerint már május án nyilvánosságra kellett volna hozni, ám az pont a viták miatt elmaradt. Akar találkozni Register szerint az is egyértelmű, hogy a pápa politikai okokból nem kíván találkozni Orbánnal és Áderrel, hiszen velük - és több magyar egyházi vezetővel is - nézeteltérésbe került a kormány bevándorlóellenes politikája miatt.

  akar találkozni ülés nő bxl

  A lap azt is összefoglalta, hogy bár arra már volt példa, hogy Ferenc pápa csak villámlátogatást tegyen egy országban, de olyan még nem fordult elő, hogy egy felkeresett fővárosban ne találkozzon a helyi vezetőkkel.