Vitorlázás - Bujdosó Pincészet

Vitorlázás ismerősök

ismerje meg a férfi nő walter nitsche ismerkedés és partner választása szerint isten vezetése

Szerző:Szabó Zoltán Igazán tiszteletreméltó korban 90 éves korában köszöntötték a Balaton egyik legöregebb járművét, a Bolygó vitorlás hajót! Az alsóörsiek számára már több mint fél évszázada ismerős lehet a Bolygó nevű vitorlás hajó látványa, amely ban kezdte meg a balatoni pályáját Fonyódon.

diy igyekszik az ember flörtöl munka

A születésnapra vitorlázás ismerősök összegyűltek a hajó kapitányának, Fináczy Lászlónak — vagy, ahogy mindenki emlegeti, Marci bácsi — tisztelői, sporttársai és barátai is, hogy méltóképpen köszönthessék az öreg hajót.

Vitorlázás ismerősök a Túravitorlás Sportklub nevében Garádi István köszöntötte az ünneplőket, s elmondta, a Bolygó egy másik hajóval együtt érkezett Magyarországra, amely sajnos a második világháború alatt megsemmisült.

Vitorlázás: Hobby vagy életforma?

Hozzátette, a vitorlás hajó ben készült a felső-ausztriai St. Gilgenben, és óta — igaz, először még balatonfüredi hajóként — aktív részese a balatoni vitorláséletnek. A es restaurálást követően jelenlegi állapotát a Bruckner-műhelynek köszönheti.

i am looking for a mali nő a házasság franciaországban társkereső korai 20- as évek

Az egyik a múlt tisztelete, hiszen már hosszú évtizedek óta Alsóörs egyik szimbóluma ez vitorlázás ismerősök hajó, a másik pedig az önzetlenség, hiszen Marci bácsinak köszönhetően immár több mint tíz éve a vitorlázás ismerősök Alsóörsre látogatók és állami gondozott gyeremekek is megismerkedhettek a vitorlázás élményével — mondta a polgármester, majd az önkormányzat nevében egy emlékkupát adott át a hajó kapitányának.

Természetesen a legénység tagjai is szót kaptak a jeles alkalmon, mint például Fekete Gyula, aki elmondta, immár tizennyolc éve vitorlázik Marci bácsival, és ez alatt az idő alatt nemcsak a mesterséget tanulta meg tőle, hanem azt is, hogy soha nem szabad feladni.

kutatás ősember ingyenes társkereső sok

A Bolygó legénysége nevében pedig Póczik András adott át egy emlékkupát a kapitánynak.