Komolyan úgy tűnik, hogy sosem találok társra. Mit tehetnék még?

Társkereső mkk. Követeléskezelés lap - Megbízható válaszok profiktól

Tartalom

  Írtad, hogy fent vagy néhány társkeresőn.

  rosszlányok nyíregyháza

  A Párkattot próbáltad már? Keresztény társkereső és elég igényesnek tűnik, bár saját tapasztalatom nincs róla.

  montreal nő, aki embert keres

  Egyébként én is keresztény vagyok, lány, 26 éves és nekem sem volt még senkim. Sajnos nagyon zárkózott vagyok és nem is járok el sehová az egyetemen kívül.

  eris online társkereső

  Szóval nagyrészt az én hibám is, hogy így alakultak a dolgok. A szakon, ahová járok kb. Aki pedig van, az már házas, vagy komoly kapcsolatban.

  társkereső app

  Szerintem nincs veled társkereső mkk baj, fiatal is vagy még nagyon, szóval nem vagy még elkésve semmivel. Ha gondolod, nézd meg még a Párkattot, az oldal jobb oldalán fel szoktak tűntetni még külön párkeresőknek való programokat is.

  ismerősök mászás

  Illetve nem tudom jársz-e közösségbe, az MKK-t, Csücsop-ot társkereső mkk szokták ajánlani, megéri elmenni néhány alkalmukra, hátha épp ott találsz rá arra, akit keresel. Egyik közösségben sem voltam még, az MKK-ba szeretnék régóta, csak nem biztos, hogy odatudok érni kezdésre, ezért nem erőltettem eddig.

  egyetlen találkozón 56

  A párkattot ismerem, írja megismerni jobbra még nem jutottam odáig, hogy fizessek egy ilyen oldalért. Nem mintha rossz lenne, csak én még próbálok bízni benne, hogy nem online fogom megismerni a páromat, erre most inkább csak egy lehetőségként tekintek.

  Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszod, kívánom neked a legjobbakat!