Ez a legnagyobb hiba, amit csajozáskor elkövethetsz

Társkereső hiba

Tartalom

  Számos oka lehet annak, ha valaki régóta nem talál párt, akármennyire is vágyik rá.

  társkereső hiba

  A legtöbben talán úgy gondolják, hogy az időhiány a legnagyobb akadály az ismerkedésben, míg mások úgy érzik, nem olyan partnerekkel hozza őket össze a sors - vagy a társkereső - akik igazán passzolnának hozzájuk.

  Azonban nem mindig társkereső hiba külső tényezők állnak a hosszú távú szingliség hátterében.

  társkereső hiba

  A párkeresőknek van egy igen gyakori szokása, ami meggátolja a boldogságot, és azt, hogy megtalálják a szerelmet. Halogatni és várni a jobbra Samantha Burns párkapcsolati tanácsadó szerint sokan egy irreálisan tökéletes partnert képzelnek el maguknak, akivel azonnal megvan a kémia, első látásra egymásba szeretnek.

  társkereső hiba

  Ezért, ha nem így történnek a dolgok, akkor alig akarnak esélyt adni a másiknak. Ha felbukkan egy lehetséges jelölt az életükben, aki nem pont olyan, amilyenre vágynak, akkor csak halogatják a randevúkat.

  társkereső hiba

  Társkereső hiba lemondják vagy társkereső hiba a találkákat, alig-alig válaszolnak az üzenetekre, mert abban reménykednek, hogy jön majd egy jobb partner. A szakértő szerint ez az online randizás során fordul elő a leggyakrabban, hiszen ott csak egy-egy képet látnak a másikról az emberek, és, ha az nem olyan tökéletes, akkor nincs elég motivációjuk a találkozásra.

  társkereső hiba

  Ez viszont hatalmas hiba lehet. Alexis Meads randi-coach szerint egyesek azért társkereső hiba ezt, mert félnek, mások viszont azért, mert jobbra várnak. A szakértő hangsúlyozta, hogy, ha valaki hosszú távú párkapcsolatra vágyik, akkor esélyt kell adnia legalább néhány találkozó, egy-egy hosszabb beszélgetés erejéig azoknak is, akikbe nem szeret bele első látásra.

  társkereső hiba

  Hiszen gyakran előfordul, hogy a legjobb kapcsolatok, a legnagyobb szerelmek csak kicsit később alakulnak ki. És persze az sem biztos, hogy a tökéletes testű pasi stílusában, személyében is olyan álompár lesz majd élőben.