10 példa mondat

Találkozni fogunk, Hogy van angolul: 'még biztosan találkozni fogunk egyszer'?

Tartalom

  találkozni fogunk

  Vagy a titok léte: nem-lét? Hány ember kell egy szerelemhez?

  találkozni fogunk

  És hány ahhoz, hogy egy történet legyen? Szerelem 8 Honnan lehetünk biztosak abban, hogy azok a gondolatok, melyek létrejönnek az találkozni fogunk, miközben ezeket a sorokat olvasod, ugyanazok a gondolatok, melyek bennem születtek meg írás közben?

  találkozni fogunk

  Különbözőek vagyunk, te meg én, és tudataink annyira távol állnak egymástól, mint az univerzum két végpontján lebegő csillagok. És mégis, bármi is veszett el a gondolataimból a civilizáció labirintusában, míg a fordítás hosszú útja alatt a te elmédig eljutottak, hiszem, hogy megértesz engem, és te is így gondolod.

  találkozni fogunk

  Elméink képesek találkozni fogunk fogunk, még ha rövid ideig és tökéletlen módon is. Nem tűnik-e ettől az univerzum egy kicsit kedvesebbnek, fényesebbnek és otthonosabbnak, valamicskét emberibbnek? Az ilyen csodákért élünk. Irodalom 6 Egy matematikai tétel bizonyításának legjobb módja gyakran az, hogy két irányból indulunk, és reménykedünk abban, hogy a két gondolatmenet félúton találkozni fog.

  találkozni fogunk

  Matematika 0 Valahogy úgy képzelem, hogy a szervezet, vagy a lélek, vagy tudomisénmicsoda már jóval a halál beállta előtt észleli, hogy kész - ennyi volt. Feladja a küzdelmet, és elindulnak azok a folyamatok, amelyeknek természetes vége, hogy megáll a szív.