Alpesisí-VB 2025-ben

Singletrails salzburg

Ezt a helyet még nem értékelték.

keresek venezuela nő

Legyél Te az első: Saalbach-Hinterglemm régióban nem fognak unatkozni a gyerekek. Montelino bohóc és Kodok kobold segítenek a nyarat izgalmassá varázsolni. A Saalbach Hinterglemm régió határtalan üdülési élményeket kínál: vidám szórakozást a gyerekeknek, csodás természeti környezetet, vízi kalandokat, változatos kulturális és sportprogramokat.

A pihenés öröme — minden évszakban Grossarltal: az alpesi hütték völgye Evett már jóízűen egy ízletes parasztuzsonnát valamelyik hüttében, Großarltalban? Még nem?

A Hohe Tauerntől a leogangi Steinberge vonulatáig singletrails salzburg varázslatos alpesi panoráma kíséri a túrázókat lépésről lépésre a glemmtali hegyvidéken. Nyáron km jelzett túraútvonal várja singletrails salzburg természet és a hegyek szerelmeseit.

Négy hegyi felvonó szállítja a túrázókat kényelmesen a magasba, közvetlenül a számtalan kijelölt túraútvonal kiindulópontjához. A hegyvidéken található hüttékben pinzgaui finomságok várják a kirándulókat.

boy társkereső

Tizenkét összesen 71,4 km hosszú jelzett és külön kihelyezett térképen jelzett futó- és nordic walking-útvonal csalogatja singletrails salzburg sportkedvelő vendégeket Glemmtalba. A több mint km mountainbike út, az izgalmas singletrail-ek egynyomsávos pálya és az adidas freeride miatt a Saalbach Hinterglemm játékok völgye Singletrails salzburg a kerékpáros szórakozás legnagyobb színtere.

Legyen szó könnyű, rövid túrákról vagy nehéz maratoni szakaszokról, izgalmas singletrail-ekről vagy lélegzetelállító lejtőkről - itt a kezdők, a haladók és a profik is mindig megtalálják a megfelelő útvonalat.

abidjan nő látszó fiú

Egyirányú jegy vásárlásakor a kerékpár szállítása benne van az árban. A kényelmesebbek számára sétavonat Talschlusszug is indul a parkhoz, ahol a következő attrakciók találhatók: Meseerdő ingyenes részletek Ördögvíz vízijátszótér ingyenes. Gondosan és nagyvonalúan kialakított tematikus park.

  • Tanúsítják ezt kezdők, profik, freeriderek és downhillesek, versenyzők, túrázók.
  • BERGFEX-Mountainbike Ausztria - Vándorlás & Hegyikerékpározás

Van itt minden: Kneipp-medence, halastó, erdei házikó, malomkerék, sziklás medence, barlangok útja, alpesi gyógynövények útja, kősárkányok tere, tündérek és törpék birodalma.

Nem hiányoznak a pihenőhelyek sem.

Túrák - BERGFEX - Großarltal - Mountainbike Großarltal

Egész nyáron teljesen ingyenes! A Az egy kilométeres erdőhatár-út a maga nemében Európa legmagasabban húzódó útja, télen is bejárható, mert lépcsői, tornyai, hídjai és kilátóteraszai tömör vörösfenyőből épültek. Innen és az Alpok Golden Gate-jéről, a 40 méteres magasságban húzódó méter hosszú függőhídról lélegzetelállító kilátás nyílik a tájra.