Más fordítások

Norvég flörtöl. Norvégiában megtanítják a menekülteknek, hogy hogyan kell bánni a nőkkel

Érkezésekor le is döbbentette, amit látott: nők miniszoknyában italoznak és csókolóznak az utcákon.

norvég flörtöl miért nem ember akarja, hogy találkozzunk

Ahonnan ő érkezett, a nőkből nem sokat látni, norvég flörtöl aztán végképp nem, hogy egy nő nyilvánosan fejezze ki vonzódását egy férfi iránt. Az összezavarodott Kelifa így hát jelentkezett a helyi menekültszálláson indított kísérleti kurzusra, ahol a migránsokkal foglalkozó civil szervezetek munkatársai megtanították neki, hogy Európában hogyan illik bánni a nőkkel, illetve mit jelentenek a számára szokatlan jelzések, például az, ha egy nő rámosolyog.

  • Norvégiában szexről oktatják a menekülteket | hu
  • Megtalálja az ember társkereső
  • Ezért nem könnyű észrevenni, ha flörtölnek velünk - Dívány
  • Indiai helyszíni találkozón franciaország

Mint mondta, otthonában, Eritreában "ha valaki meg akar szerezni egy hölgyet, akkor csak elragadja. Senki nem fogja ezért megbüntetni, legalábbis a rendőrök biztosan nem".

NORVÉG-MAGYAR NORSK-UNGARSK

A más kultúrából, főleg a hagyományos muszlim kulturkörből érkező bevándorlók viszonyulása az európai szexuális normákhoz nagyon kényes kérdés, olyasvalami, amit a migránsok támogatói elhallgatni, a migráció ellenzői pedig a maguk javára kihasználni akarnak. Épp ezért rendkívüli és fontos, ami immár második éve folyik Norvégiában, ahol óta állami támogatással folyik a menekült férfiak szexuális felvilágosítása.

norvég flörtöl ismerd meg az első leckét

A programban egyrészt felvilágosítják őket norvég flörtöl norvég törvényekről, és arról is, hogy ennek semmi köze a valláshoz. Bármilyen vallású is norvég flörtöl, a törvényeket be kell tartani" - tanítják nekik.

A program részeként elmagyarázzák, hogy Norvégiában és Európában természetes, hogy a lányok és a fiúk együtt szórakoznak, flörtölgetnek egymással, de ez a flörtölés még nem jelenti azt, hogy a nő le is akarna feküdni a férfival.

Az első ilyen kurzust Stavangerben, a norvég olajipar központjában tartották, amely kedvelt célpontja a bevándorlóknak is. Itt között megugrott a nemi erőszakok száma. A város akkori rendőrfőnöke, Henry Ove Berg szerint "volt kapcsolat, bár nem túl egyértelmű kapcsolat" a bevándorlók és a nemi erőszakok számának növekedése között.

Hasonló tapasztalatai voltak Hanne Kristin Rohdénak, az oslói rendőrség erőszakos bűncselekményekkel foglalkozó egykori osztályvezetőjének is, aki szerint a kulturális különbségek miatt gyakori a nemi erőszak a norvég flörtöl férfiak körében.

Norvégiában megtanítják a menekülteknek, hogy hogyan kell bánni a nőkkel

Szerinte a probléma fő oka, hogy sok migráns olyan országokból érkezik, ahol a nőknek egyáltalán nincs értékük. A norvég kormány ban két norvég flörtöl adott forrásokat a felvilágosító programra, aminek jövőre értékelik ki az eredményeit, hogy azok alapján döntsenek további finanszírozásáról.

norvég flörtöl keres nőt esküvői usa

Via The New York Times. Címlapkép: Egy kitelepítésre váró afrikai bevándorló Amszterdamban.

Milanovich Domi Finy Petra: A nagy mesélők azért fontosak, mert tükröt tartanak a norvég flörtöl Hónapok óta ismertük egymást. Minden találkozásunknál lelkesen beszélgettünk, csodás érzés volt a közelében lenni, vonzódtam hozzá, de gőzöm sem volt arról, hogy ő hasonlóképpen érez-e. Még akkor sem tudtam, hogy áll hozzám, amikor a közös munkánkat szabotálva órákig fetrengtünk a fűben egy parkban. Valójában, csak akkor lettem biztos abban, hogy ez az egész több puszta barátkozásnál, amikor egy éjjel ittasan, frusztrált fejjel rákérdezett, hogy mégis mi az ördög zajlik közöttünk.

Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés. Ha még nincs, regisztrálj profilt Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt Kommentek mutatása.