Dolgozók Lapja, 1968. május (23. évfolyam, 101-126. szám)

Megismerni strébereket. Kapcsolódó kérdések:

Nem vagy rá rossz hatással, ő lett félrenevelve szegény. Az ilyenekből lesznek szorongó meg mentális problémákkal küzdő emberek.

Stop Living In The PAST! Start Planning The Future - Jordan Peterson Motivation

Én bár nem vagyok vallásos, vannak barátaim, ismerőseim, akik igen, és bár valóban konzervatívak, egyik sem egy besavanyodott alak, tudnak szórakozni, kikapcsolódni, ugyanúgy bármiféle zenét hallgatni, megismerni strébereket, aki káromkodik is, ha úgy viselkednének, mint az erkölcsrendészet, vagy térítgetni akarnának, vagy lenéznének, nyilván nem barátkoznék velük. Szerintem keress jobban hozzád illő barátot, hiába vagytok jóban, ha mellette nem lehetsz önmagad, ez a barátság halálra van ítélve.

Mi van, ha őt nem a szórakozás, hanem ténylegesen a tanulás, tudása bővítése teszi boldoggá, akkor már mindjárt nem angol barátságos társkereső Szerintem tök jó, is megismerni strébereket, hogy nem vagytok teljesen egyformák.

megismerni strébereket

Ha tényleg jó barátnők vagytok akkor nem okozhat problémát. Ha képesek vagytok elfogadni egymásban az eltérő tulajdonságokat nem lehet baj, de ezt vele kell megbeszélned.

megismerni strébereket

Ha te elfogadó vagy vele és nem akarsz ráerőltetni olyat amit ő nem akar akkor elvárható, hogy ezt ő is viszonozza. Viszont a szórakozós időtöltéseidre tényleg jobb, ha olyat keresel aki benne van.

megismerni strébereket

Amúgy szerintem fontos lenne kideríteni, hogy ő tényleg így boldog-e, vagy csak fél másmilyen lenni, beszélgess vele erről sokat, de ne akard megváltoztatni, megismerni strébereket már nem barátság.

Lehet, hogy egyszerűen: -előrelátó ezért tanul ennyit -nem szereti a horrorfilmeket Ahogy én sem.

megismerni strébereket

Ez kiváló tulajdonság. Mindenki úgy öltözködik, ahogy megismerni strébereket. Mindketten normálisak vagytok, tanuljátok meg tolerálni egymás eltérő szokásait, ennyi az egész.

megismerni strébereket

Mert ahogy leírtad, abból az derült ki számomra, hogy te inkább ilyen vagy, ő meg inkább olyan. Aztán ráadásul ő még csúnyán is tud nézni, ha te nem viselkedsz hozzá hasonlóan. Kamaszodtok, lehet hogy fiatalabb korban jól kijöttetek, de máshogy képzelitek el a felnőttebb életet és most jönnek az első súrlódások.

Dolgozók Lapja, A tanár — Mióta tanár meg diák létezik, nagy kérdés a ta­nár—diák viszony is. A tanár és diák kapcsolata ma már nem olyan mint régen, egy­re több gyerek és felnőtt tanul, ehhez képest kevés az oktató, s a tanár ideje megismerni strébereket az oktatásra kell, nevelésre alig marad. Szo­cialista tanár—diák viszony­ról beszélünk-; mit jelent ez tulajdonképpen?