FIGYELMEZTETÉS

Megerősítés flört

megerősítés flört

Írta: LélekÁllomás A jó kötéltáncos, avagy a férfinak is megerősítés flört a dicséret! Bár női szemmel azt mondhatnánk, hogy a nőknek van csak szükségük bókokra és dicséretre, de ez bizony nem így van. Főként, ha szeretnénk szívünk választottját még sokáig magunk mellett tudni.

megerősítés flört

A férfiak ugyanúgy vágynak a megerősítésre, arra, hogy biztosak legyenek abban, ők valóban jó megerősítés flört. A nőknek ehhez elég, megerősítés flört csinosan felöltöznek, majd várják az arra érkező ellenkező neműeket, akiknek fel és le cikázó, vagy épp mosolygósan vágyakozó pillantásuk pont elég ahhoz, hogy a hölgy azzal a tudattal hajtsa aznap álomra a fejét, hogy ő bizony kívánatos és csinos.

A pasiknál ez a vágy szintén megvan erre, azonban nekik már nehezebb a dolguk.

CÍMKÉK egészség érintés boldogság boldogság pszichológia Tudjuk, hogy a flört, a szándékát nézve általában komolytalan, a figyelem felkeltése a célja, nincs benne tervezés. De miért flörtölünk? Mióta flörtölünk? És hogyan?

Ők általában nem kapnak bókokat, vagy fel és le cikázó vizslató női tekinteteket, nekik meg kell küzdeniük a megerősítésért. És igen, ez az oka annak, hogy kivétel nélkül minden pasi szeret picit — vagy nagyon — flörtölni. Ennek a mértéke csak attól függ, hogy mennyi önbizalommal van megáldva.

megerősítés flört

Ugyanis minél kevesebbel, annál több kívülről érkező megerősítésre van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Ezek a flörtök teljesen ártalmatlanok, legalábbis egy egészséges értelemmel és érzelemmel megáldott férfinál biztosan. Ők csak addig a pontig mennek el, amíg az erkölcsük még nem jelez piros lámpát, de már elérték a feltöltődés állapotát.

Ők megerősítés flört jó kötéltáncosok!

Pozitív megerősítések-Önbizalom növelés-Új kezdetek legtisztább megélése

Akik viszont leesnek — miközben párkapcsolatban élnek —, azoknak valami hiányzik az életükből. Mert a jó kötéltáncos csak a szám végén ugrik az ismeretlenbe.

Bókolsz neki, ő azt mondja, hogy helyesnek tart. Mindketten nevettek, még kicsit hízelegtek egymásnak és végül elbúcsúztok. Aztán hazamész a párodhoz. Vajon ezzel a flörttel megcsaltad a párod?

Egészen addig küzd a fennmaradásért. Az egészséges önbizalommal rendelkező férfit tehát ne féltsük, sőt hagyjuk, hogy élvezhesse a táncot, hisz neki is szüksége van arra a feltöltődésre, amit csak a másik nemtől kaphat meg. Így hát dicsérjük a férfiakat otthon, amennyire csak tudjuk, mert ezzel óvjuk meg őket a leeséstől!

Meddig ártalmatlan egy flört? HU A flört egy izgalmas, kellemes dolog, ami teljesen ártatlannak indul, és ki tudja, hova vezet. A baj csak az, hogy megesik az után is, hogy összekötöttük valakivel az életünket, ez pedig mindenféle bonyodalmakhoz vezet. Hol találjuk akkor flört izgalmát - bűntudat nélkül? Bizonyos vélemények szerint a flört kifejezetten jót tesz egy házasságnak, a másik nézőpont szerint pedig egy túl kedvesre sikeredett mosoly is aláássa a harmóniát.

Judith — LélekÁllomás.