VILÁGPREMIER - Az arany ló

Kedvezmény lovak. Elérhetőségek

Tartalom

  Lovas mikulás Kedves Szülők! Lovas Mikulás bácsi egész évben várta a gyermekek leveleit, és a kedves kis krampuszokkal együtt gyártotta a sok-sok ajándékot, hogy december 4-én, 5-én és 6-án megajándékozhasson minél több gyermeket!

  élő chat érett

  Minden gyermek lovagol, matricás kifestőt kap és kreatív kézműves foglalkozáson vesz részt, ahol munkájuk gyümölcsét haza is vihetik! Korlátlan meleg tea fogyasztás a gyermekeknek és a kísérőiknek is.

  Az egész program megközelítőleg 2 órás lesz.

  high- end társkereső iroda

  Ha szeretne gyermekének egy igazán életre szóló Mikulás meglepetést hozza el hozzánk gyermekét Isaszegre a Kedvezmény lovak Tanyára ahol Lovas Mikulás bácsit kis lovas krampuszok kísérik, akik összeszedik gyermeke minden rosszaságát és magukkal viszik azt.

  Minden kedvezmény lovak kap Mikulás bácsitól ajándékot matricás albumde az igazi meglepetés, hogy minden gyermek lovagolhat a krampuszok pónilovain.

  egységes több mint 50 ingyenes

  A lovaglás előtt, vagy utána kézműves foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek és kreatív munkájuk gyümölcsét haza is vihetik. Rossz idő esetén, ha nem volt alkalma lóra ülni gyermekének, előre egyeztetett időpontban eljöhet hozzánk és lelovagolhatja azt az alkalmat.

  A lovas Mikulás ünnepség ára: Internetes regisztráció esetén: 4. Lovas Mikulás és a kis lovas krampuszok szeretettel várják jelentkezésed! Érdeklődni lehet:

  találkozó helyén, több mint 50 év alatt ingyenes