Videokonferenciák a Google Meetben | Google Meet

Izland meet

izland meet

Írta Harry S. Johnson Találkozzunk ReykjavíkbanReykjavík városának és a főváros területének hivatalos kongresszusi irodája összefogott a Népszerűsítse Izlandot. Reykjavík városi tanácsának végrehajtó bizottsága, az Promote Iceland és az Icelandair között létrejött megállapodás szerint a Reykjavíkban található Meet a MICE izland meet céljából önállóan működik, és mind Izland nemzeti kongresszusi irodája, mind pedig Reykjavík városi irodája.

Izland promóciója egy köz- és magánszféra közötti partnerség, amelyet Izland külföldi piacokon történő népszerűsítésének és értékesítésének vezetése, valamint a megnövekedett export révén ösztönözni a gazdasági növekedést. A megállapodások célja elsősorban Izland és Reykjavík promóciójának megerősítése, mint a találkozók, ösztönzők, konferenciák és események MICE vezető célpontja.

izland meet

Sőt, a működési hatékonyság növelése és a fenntartható gyakorlatok hangsúlyozása érdekében az izlandi üzleti utazási ágazatban. Sigurjóna Sverrisdóttir, a reykjavíki Meet ügyvezető igazgatója izland meet ezek a fejlesztések a reykjavíki Meet elengedhetetlen lépései.

Annak érdekében, hogy a MICE-tervezők felejthetetlen eseményeket hozzanak létre egy egyedi célállomáson.

Iceland Volcano Eruption - 21.03.2021

Most Arzenálunkban is népszerűsítjük Izland kollektív tudását és erőforrásait. Óskarsson, az Promote Iceland vezérigazgatója.

izland meet

Számos lehetőség kínálkozik azonban ebben a helyzetben Izland, egy környezetbarát és biztonságos úti cél szempontjából, és kétségtelen, izland meet Izland a közeljövőben ismét virágzó MICE-cél lesz.