A Löwen izlandi sztárja Flensburgba igazolt

Ismerősök flensburg, A Kiel nyerte a Flensburg ellen a német férfi kézilabda Szuper Kupát - dac-car.hu

Tartalom

  egyetlen ember bottrop

  Sport TV A kézis szuperfanok fel sem tudnak állni a képernyő elől, de a bele-belenézők is reméljük, ott ragadnak a tévéfotelben. A Lemgo jó másfél-két évtizede volt a német kézilabda frontcsapata, a Flensburg az elmúlt időkben aratta-aratja fényes sikereit.

  Ebben a 30 percben a játékosként zseniális, mindössze centiméter magas, egykori svéd válogatott, a Flensburg mestere, Ljubomír Vranjes elképzelései valósultak meg inkább. A szerződését a tizennyolcszoros bajnok Kielnél ig meghosszabbító edző, Alfred Gislason szemmel is láthatóan nagy zavarban volt. Térfélcsere után a Kiel szívós munkával feljött döntetlenre. Végül nagy izgalmak közepette, három másodperccel a lefújás előtt a győztes gólt is megszerezte.

  Ha nem láttuk volna a hétközi BL-mérkőzést, könnyen mondhattuk volna, hogy a hazaiak esélytelenek. Ám a PPD Zagreb megmutatta, jó és következetesen végig vitt taktikával, nagy fegyelemmel és némi szerencsével a német bajnok is legyőzhető.

  Elválik, jut-e most ötről a hatra.

  megismerni a hinduizmus

  Ebben az idényben minden meccsét kötelező lett volna megnyernie. A szép terv már a Szuperkupán Trpohée des Champions kútba esett, a gárda két vereséggel csak 4.

  Aztán a bajnokságban — 3 győzelem — és a BL-ben — 7 gólos siker Zaporizzsjában a Motor ellen — már sikerült a javítás, ezt a formát szeretné tartósítani a PSG a kupasorozat további részére. A Celje első kát hazai bajnokiját ugyan megnyerte, ismerősök flensburg a BL-rajt már kesernyésre sikeredett: hazai pályán kapott ki egyetlen góllal a dán Skjerntől utóbbi neve fájdalmasan ismerős március óta….

  találkozó fülöp nő

  A két csapat már 6 BL-meccset is vívott korábban. A két együttes tavaly is egy csoportban szerepelt, a Nantes oda-vissza legyőzte a Tisza-partiakat. A szegediek legutóbb három éve győztek le francia csapatot, ismerősök flensburg Montpelliert az első számú eurokupában.

  Bánhidi, Sostaric és Zsitnyikov komoly csatákra számít. Ezt ne hagyja ki!

  A spanyol jobbátlövő, Jorge Maqueda második egymást követő évben lép pályára volt csapata, a Nantes ellen: tavaly a Vardar, most a szegediek mezét viseli.

  Ezt bizonyítja a Zagreb flensburgi győzelme, vagy, hogy az előző négyes döntő fináléjáig menetelt a vasárnapi ellenfelünk, a Nantes.

  David Davis csapata idegenben kezdi meg a szereplést, méghozzá nem rossz esélyekkel. Bár azt azért túlzás lenne állítani, hogy egyértelműen a Veszprém a párharc esélyese. Fotó: Veszprém Handball Team Számomra német bár ebben az esetben inkább skandináv együttes ellen magabiztos kijelentéseket tenni vagy fogadni felér egy öngyilkossággal, pláne a BL-ben, így rögtön előrevetíteném, hogy nálam azért nem annyira sima ez a párosítás. Bennem azért van egyfajta félsz ismerősök flensburg kapcsolatban, bár nyilván örömmel töltene el, ha a Davis-csapat egy erődemonstrációval ejtené ki a flensburgiakat. Hogy miért nem lefutott az összecsapás?

  Ha a legjobbunkat nyújtjuk, nyerhetünk.