Ahol a Dél-Nyírség és az Érmellék találkozik

Irányító találkozik

Tartalom

  Még több Kevesebb Bejelentette visszavonulását Philip Rivers, aki 17 szezont játszott irányítóként a profi amerikaifutball-ligában NFL. Hivatalos közleményében Rivers elmondta, január a eddig is különleges nap volt számára, mivel ben a New England Patriots elleni főcsoportdöntőt úgy játszotta végig, hogy a találkozó közben elszakadt a keresztszalagja a térdében.

  nő keres férfit szárny

  Rivers pályafutása során megszakítás nélkül mérkőzésen lépett pályára kezdőként, ez Brett Favre sorozata mögött a második leghosszabb széria a liga történetében, emellett a passzolt yardok 63 és touchdownok tekintetében is ötödik az irányító találkozik. Őrült karrier!

  • Beágyazott és irányító rendszerek | Department of Control Engineering and Information Technology
  • Tovább tart a Jaguars-gála • SportTV

  Köszönök mindent, amit értem tettél. Inspiráció voltál mindannyiunknak.

  egyetlen tulajdonosai a tónál

  Élvezd ki a visszavonulást — írta a Twitteren korábbi csapattársa, a tight-end Hunter Henry. Congrats on a great career Philip Rivers!

  Válogatott írások a legjobbaktól. Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi forintért. Próbáld ki forintért az első hónapban!

  abidjan szabad szerelem társkereső

  Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a hirdetés profil társkereső irányító találkozik, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt. Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni!

  Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket!

  találkozz új emberekkel wesel

  Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.