Új portált vásárolt a Habostorta

Habostorta társkereső

Szinglik bolygója Romantikus vígjáték 2016

Az első magyar tortál: Habostorta. A Habostorta.

habostorta társkereső

Sokkal inkább speciális területekre aukció, társkeresés, nyereményjátékok összpontosítva igyekszik majd a meglevő portálokat kiegészíteni. Két alappillére egy aukciós szolgáltatás és a már most is több mint 18, regisztrált felhasználóval működő társkereső, a Randivonal lesz.

habostorta társkereső

Az aukciók minden esetben jótékony céllal kerülnek majd a képernyőkre főként olyan tárgyakból, amiket közéleti személyiségek, sztárok vagy műgyűjtők ajánlottak fel árverésre. Az alapítók az árverések hasznát jótékony céllal működő alapítványok számára ajánlják fel.

A Habostorta oldalán - bár habostorta társkereső hivatalos indulás csak szeptemberben lesz - a látogatók már most is minden nap nyerhetnek habostortát, kvíz játékokban mérhetik meg tudásukat és beküldhetik azon közéleti személyiségek, vagy éppen hétköznapi emberek nevét, akikről úgy gondolják, hogy az adott héten olyat tettek vagy mondtak, amivel kiérdemeltek egy óriási habostortát.

A szavazatokat a Habostorta összesíti és nyilvános eredményhirdetés keretében a díjat a nyertesnek átadja.

habostorta társkereső

A Habostorta maga is folyamatosan kitüntet általa kiválasztott személyeket, társaságokat egy-egy tortával, mintegy felhívva a figyelmet habostorta társkereső, hogy az országban pozitív, örömteli dolgok is történnek. Az alapítók mindannyian elfoglalt üzletemberek, akik a hétköznapi tevékenységüktől eltérő projektre kizárólag a tervezés és a megvalósítás, valamint a másoknak segítés öröme miatt vállalkoztak.

habostorta társkereső

A tulajdonosok számára a legfontosabb, habostorta társkereső a Habostorta kapcsán kikapcsolódjanak és a megvalósításra váró több száz kreatív ötlet által a látogatók is jól szórakozzanak.