Így írjunk tökéletes e-mailt!

Email tárgy, Email tárgysor – Biztos, hogy arra használod, amire kell?

Tetszett a cikk?

 • У Сьюзан имелся на это ответ.
 • Email tárgysor – jól használod? | Blog | Klikkmarketing
 • Horvátország első randi szállodai költségek
 • Стратмор медленно приближался к застывшему в гротескной лозе телу, не сводя с него глаз.
 • Сьюзан повернулась к .

Az első és legfontosabb dolog, amit a felhasználók hajlamosak elfelejteni: az e-mail az nem egy Az első és legfontosabb dolog, amit a felhasználók hajlamosak elfelejteni: az e-mail az nem ahol egyéni találkozik levél!

Legalábbis nem a hagyományos értelemben. Nos, az e-mailnek ehhez semmi köze - az egyik leggyakoribb hiba, hogy a felhasználók "levél"-nek tekintik az e-mailt.

 • Valójában a már létező e-mail-rendszerek adták az internet megteremtéséhez szükséges eszközöket.
 • 7 email tárgysor, amit a legjobb marketingesek is használnak
 • Hoe flörtöl op het werk
 • Szükséges sütik Adatvédelmi áttekintés A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk látogatóinknak és hatékonyabbá tegyük weboldalunk működését.
 • Regisztráció Bejelentkezés Négy szavas legyen az e-mail tárgya, és mondja el azt, milyen tartalomra számíthat a levél olvasója az üzenet megnyitása után Sok múlik azon, hogy mit írunk az e-mail tárgy részébe.

Melyiket válasszam? Az e-mail célja a gyors, rövid!

Így írjunk tökéletes e-mailt!

Ha email tárgy fenti, hagyományos szabályok szerint írunk egy "hagyományos" levelet e-mail útján, megvan rá az esély, hogy nem olvassák el és választ sem kapunk kivéve talán ha családtagjainnkal levelezünk a már említett formában.

Az első és legfontosabb e-mail email tárgy ugyanis: mindig tartsuk szem előtt, hogy a email tárgy nem csak velünk levelezik, sőt valószínűleg többszáz e-mailt kap naponta. Éppen ezért az e-mail legfontosabb része: a tárgy subject. A tárgy dönti el, hogy levelünk átmegy-e a spam szűrőn, és persze a tárgy dönti el, hogy a címzett, amikor reggel kinyitja postafiókját és meglátja pár tíz száz levelét, a miénket is az elolvasandók közé sorolja-e vagy nem.

A legtöbb felhasználó ugyanis nem olvassal el összes újonnan érkezett levelét, ellenben a tárgy-mező email tárgy szelektál - gondolván, hogy a email tárgy a kevésbé fontosakat majd elolvasom később", ami persze vagy megtörténik később, vagy nem.

Az pedig hogy tárgy nélkül küldjünk levelet, egyenesen bűnnek számít: A tökéletes tárgy főleg ha valakinek első alkalommal írunk röviden tartalmazza, hogy mit szeretnénk és kik vagyunk.

email tárgy

Például, ha egy találkozót beszélünk meg, akkor valahogy így néz ki: "BMW találkozó, nov. Ráadásul visszakeresni is email tárgy egy ilyen levelet, sőt ha valaki elfelejti a nevünket megesikakkor sem kell megnyitnia a levelet, rögtön megkapja az információt a fejlécből.

Ha csak annyit írunk, hogy "találkozó" akkor van esély rá, hogy levelünk elsikkad a címzett többi "találkozó" és hasonló tárggyal rendelkező levele között.

email tárgy

Fel kell hívnunk magunkra a figyelmet Ha a tökéletes tárgy már megvan, nincs is más dolgunk, mint követni az alapszabályt: az e-mail lényege a gyorsaság és a hatékonyság. Senki nem fogja levelünket percnél tovább olvasni, ha pedig a címzett megnyitja és azt látja, hogy a levél több mint képernyőoldal, nos akkor szinte biztos, hogy levelünk soha nem lesz elolvasva.

Szélsőséges esetben akár több napig tartó gondolkodás után születik meg a megfelelő email tárgysor. Ebben a bejegyzésben 7 olyan email tárgysor jellemvonást, jellegzetességet mutatok be, melyeket bármikor alkalmazni tudsz te is. Ráadásul ezek segítségével növelni tudod kiküldött emailjeid megnyitási arányát.

Ha tehát valami ilyesmivel kezdünk: " Kedves címzett! Engedje meg, hogy röviden bemutassam a magyar BMW-őrültek klubját.

A nagy nyitási aránnyal rendelkező értékesítők komoly pszichológiai elveket vesznek alapul, hogy megakadjon a szem a tárgysoron vagy tárgymezőnek is szokták hívni és hogy a felhasználó késztetést érezzen azért, hogy megnézze az e-mail teljes tartalmát. A következőkben bemutatjuk a legjobb tárgysort, ami mellett a feliratkozók egyszerűen nem tudnak ellenállni és késztetést éreznek arra, hogy megnyissák az e-mailt.

Ez a kezdeményezés, még ban kezdődőtt, amikor Kovács János alapító. November ére tervezünk egy autós találkozót BMW rajongóknak, melynek helyszíne.

A legjobb, ha nem kényszerítjük a címzettet a fontos információ "kibogarászására", legyünk előzékenyek, és hagyjuk el a sallangot. Éppen ezért bőven elég egy megszólítás hiszen az udvariasság azért fontosmajd egy-két mondatban a lényeg.

A Gmail-üzenetek küldése, valamint a küldésük visszavonása

Kérem jellezze amennyiben szeretne autójával megjelenni. Ha tehát megvan a megszólítás, és leírtuk két-három mondatban amit szeretnénk, nincs is más hátra mint elbúcsúzni.

 1.  - Энсей Танкадо и есть Северная Дакота.
 2. Tech: Így írjunk tökéletes e-mailt! | dac-car.hu
 3. И на пейджер .
 4. A Gmail-üzenetek küldése, valamint a küldésük visszavonása - Számítógép - Gmail Súgó
 5.  Вы его убили! - крикнула .
 6. Какие же страшные были у него руки.

Azonban ezt sem mindegy, hogy hogyan Ha levelünket úgy fejezzük be, hogy "tisztelettel, Kovács János", nos akkor ezzel valószínűleg azt érjük el, hogy partnerünk ideges lesz. A "tisztelettel, Kovács János" helyett tehát a következő forma a megfelelő: tisztelettel.

email tárgy