Az elittárs társkereső oldalon fizetni kell havidíjat vagy ilyesmit? (32/Nő, közgazdász)

Elittárs havidíj

Volt, aki lakonikusvolt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről, de a lényeg egy volt: különös és különösen nagy figyelmet igénylő a tagsági rendszer náluk. Ez még mindig így megy, szóval nem győzzük elégszer mondani: először olvassunk, aztán mérlegeljük, és csak ezek után regisztráljunk.

Ja, és ha nem akarjuk az automatikus elittárs havidíj is ráfizetni a társkeresésre, érdemes jelölni elittárs havidíj naptárba a tagsági lejárta előtti 8. Sziasztok kedves Szerkesztők! Jobb híján most már Hozzátok fordulok, mert nem tudom, mitévő legyek.

elittárs havidíj

Hallott az Elittárs nevű "menő" társkereső oldalról, és egy fél éves tagságot akart befizetni. Ez ilyen "prémium" tagság, hónapra lebontva a legkedvezőbb. Ő oda is adta nekem kp-ban, majd én el is feledkeztem az egészről. Na, ekkor követtem el a hibát. Hívtam a bankot, és kiderült, hogy "kedves" Elittárs levont a kártyámról pénzt, immár nem 15 hanem 20 ezer Ft-ot.

Az elittárs társkereső oldalon fizetni kell havidíjat vagy ilyesmit? (32/Nő, közgazdász)

Gyorsan emelkednek itt ezek a tagságok : Kérdeztem ismerősöm, hogy szeretne-e tag lenni újra, mert ha igen, akkor most meghosszabbítódott a tagsága. Mondta, hogy nem is tudott róla, nem is akar már tag lenni. Elittárs havidíj nem azért, mert a menő társkereső oldalon megtalálta élete párját Írtam a cég weboldalán talált email címre, hogy itt tévedés történt, és ezért kértem, hogy legyenek szívesek a pénz a számlámra visszautalni. Az ügyfélszolgálatos hölgy elittárs havidíj kedvesen elmondta, hogy rendben, de az "adatkezelési szabályzatuknak megfelelően" nem adhatnak ki infót harmadik elittárs havidíj.

Hej, de szépen is hangzik! Be is "nyaltam" rendesen!

elittárs havidíj

Megkértek, hogy szóljak ismerősömnek, hogy az általa regisztrált címről írjon ő nekik. Szóltam ismerősömnek.

elittárs havidíj

Meglepő módon kiderült, hogy elittárs havidíj már elittárs havidíj írt nekik, amikor én szóltam, tehát felesleges volt nekem is írni, csak össze kellett volna kapcsolni a két emailt. De mindegy. Intézkedés a részükről nem történt, csak lerázás. Ezután megint írtam, meg ismerősöm is írt újra betéve engem a másolatba. Időközben újra felvettem velük a elittárs havidíj, mert ugye nem történt semmi.

Erre a válasz az volt, hogy az "információt" az ismerősömnek megírták, kérdezzem őt. Meg nem is szeretem, ha hülyére vesznek.

elittárs havidíj

Ekkor kiderítették, hogy ez nem így van ám! Ő nem tudja utólag lemondani a tagságot.

Az, hogy melyik oldal hol húzza meg a fizetős szolgáltatások határát, sokban különbözött: volt, ahol gyakorlatilag nem lehet használni az oldalt fizetés nélkül pl. Elittársde van, ahol minimális kiemelési előnyökhöz juttat Szívküldi. A teszt legmeghökkentőbb és legaggályosabb eredménye az volt, hogy a társkereső oldalak utolsó leheletükig titkolják az áraikat. A vizsgált oldalak közül egyetlen egynél sem derült ki regisztráció előtt az, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt ingyen, milyen szolgáltatásokat nyújt díj ellenében, és hogy tételesen mi-mennyibe fog kerülni. Elittárs havidíj Cronos Társkereső Klub ctk.

Sőt, aznap sem! Ez úgy néz ki, hogy fél évente automatikusan frissül, és ezúttal le is vonják a megadott kártyáról az adott immár magasabb összeget. És mivel ezt a pénz levonása napján tette meg, vagyis 1 nappal a lejárat után, így ez nem érvényes. Igen etikus üzletpolitika!

elittárs havidíj

Így én erről kezdtem el újra levelezni az Elittárs havidíj. Már némileg mérgesen, de továbbra is tiszteletteljesen írtam nekik, hogy nekem bizony számít az a 20 ezer Ft, nincs magas keresetem, és határozottan közöltem velük, hogy erre én nem adtam engedélyt, le lettek nyúlva a kártyaadataim.

Megéri időt vesztegetni az elittárs.hu oldalra?

Szó sem volt erről. Majd miután ezt megírtam, visszaírtak, hogy "Az ellenőrzés során sajnos nem találtuk elittárs havidíj Ön által megadott e-mail címet rendszerünkben" Na, nálam ez volt az, amikor elszakadt a cérna, és írtam egy keresetlen levelet a számukra, konkrétan XY számára. Mivel mindig ilyen névvel válaszolnak, gyanítom, egyszemélyes ügyfélszolgálatról van szó.

Bár nem tudom, egyáltalán létező név-e, végül is mindegy. A lényeg, hogy megy a levélharc, de a pénzem azóta több mint 2 hete nem került vissza a számlámra :és gyakorlatilag egyáltalán nem akarják megoldani a szituációt. Hát, ilyen az "elittárs".

Én ilyen társat biztosan nem szeretnék magamnak Jogosan vonta le figyelmeztetés nélkül az Elittárs a tagsági díjat? Kedves Brigi!

elittárs havidíj

Az elittars. A honlap általános szerződési feltételei a német jogot kötik ki a felek között irányadónak, így a vállalat levélben meghatározott szerződés megszüntetésére vonatkozó eljárását is csak a német jog ismeretében lehet megítélni.

Az elittárs társkereső oldalon fizetni kell havidíjat vagy ilyesmit? (32/Nő, közgazdász)

A cég általános szerződési feltételit áttekintve az állapítható meg, hogy a fogyasztó a fizetési kötelezettséggel járó prémium tagságát a felmondási határidőn belül szüntetheti meg, amely 7 nappal a szerződési időszak lejárta előtt ér véget. Ha ez időszak alatt a fogyasztó nem mondja fel a szerződést, akkor az meghosszabbodik és a cég jogosult az ezzel kapcsolatos előfizetési díjra.

  1. Azért megéri rákeresgélni dolgokra a gyakorikérdéseken.
  2. Új arculattal, régi módszerekkel dolgozik az Elittárs - Tékozló Homár
  3. Megéri időt vesztegetni az elittádac-car.hu oldalra? (3. oldal)
  4. Társkereső oldalak tesztje
  5. Отсидев некоторое время в тюрьме, Хейл занялся поисками места программиста в частных компаниях.
  6. Visszatéré hogy kielégítse a férfi értelmében
  7. Szingli anyákkal támad az Elittárs - Tékozló Homár

A felmondást a fogyasztó írásban köteles közölni a gazdasági társasággal, amelyet e-mailben, faxon vagy postai úton is lehetősége van megtenni a vonatkozó szabályok alapján.

A szerződési feltételek arról is rendelkeznek, hogy e-mailben csak a regisztráció során alkalmazott e-mail címről lehet a szerződést érvényesen megszüntetni.

Fentiek alapján úgy tűnik, hogy a gazdasági társaság az általános szerződési feltételeik szerint járt el, amikor levonta a további előfizetési díjat.

Érdekes módon a német eDarling anyacég amerikai tulajdonosa, az eHarmony panaszfalán hasonló problémákról, automatikusan megújított előfizetésről mesélnek.

A szerződés teljesítése és megszűnésével kapcsolatos igényeket ezt meghaladóan a gazdasági társasággal szemben az Európai Fogyasztói Központ segítségével lehet érvényesíteni.