Csatlakozzon! 100% ingyenes

Duci társ. love.hu/duci-tarskereso

Nem vágyom túl sok mindenre csak hogy szeressenek és én is szerethessek!!

Csatlakozzon! 100% ingyenes

Alap elvem egy kapcsolatban az őszinteség és a megbízhatóság!! Káros szenvedélyem nincsen, de van munkám, lakásom kocsim. Csak 1 TÁRS hiányzik,de nagyonaki a mindennapi élet megszinesítené. Közös programok,Az unalmas napok után. Szeretem az ókori görög és egyiptomi mitológiát. Szeretem a sci-fi fantasy és a horror filmeket.

Duci társkereső - bejelentkezés

Érdekelnek az okkult tudományok. Szeretem a focit. Szeretek sétálni beszélgetni. Egyszerre csak egy embere szeretek koncetrßlni.

duci társ ismerd christian nők

Vidám mosolygós enyhén kopaszodó magyányos emberke vagyok. Szeretek zenéthalgatni, filmezni, kirándulni. Duci társ kis szinházban amatőr ként szinészkedem is. Ha esetleg érdekelne mégvalami csak jelentkez.

duci társ igazi társkeresés

Üdv, szép napot kívánok! Jani vagyok, egy mackós, magányos pasi. Keresem a párom, aki elkísér az élet tengerén.

A randizás pszichológiája: nulláról az első randiig férfiaknak és nőknek

Szeretem a gyerekeket, azonban nekem sajnos nincs még. Ha neked már van, nem probléma, biztos vagyok benne, hogy jól kijövünk majd.

duci társ emelkedett single dog feeder

Szeretem a természetet, kirándulni, új helyeket felfdedezn, imádo Mielott ide koltoztem volna New York City-ben eltem es dolgoztam eveken at. Alapvetoen romantikus, meg a regi, hagyomanyos ertekrend szerint nevelkedtem: szerintem a randira igenis illik duci társ Egy autobaleset miatt mozgássérült vagyok,de önálloan közlekedem és vállalkozóként dolgozom.

Amit szeretek: Nyaralás a Balatonnál: Balatonb Nyitott a világ dolgaira. Legy az,tőrténelem. Természet, biólógia akár a női, vagy férfi élet vitel.

duci társ stock fotó man keresés